01 апр 2019

Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ.

Иван Вакарчук
35:42
15 КОММЕНТАРИЕВ
Сергей Семко
Сергей Семко
неужели , давно пора было открыть !!! молодцы, спасибо )
Валерий Хмелёв
Валерий Хмелёв
был 4 года назад в Вадул-Туркулуй на посту и меня не пропустили с этого места до моего дома где я родился как было обидно а расстояние 3 км я тогда приехал из Таганрога
Александр Русяновский
Александр Русяновский
Супер!!! Большое спасиба мэру села Продану Александру Мефодьевичу за его настойчивость,выдержку,
Александр Русяновский
Александр Русяновский
.Большое спасибо мэру села Продану Александру Мефодьевичу за его настойчивость,выдержку,организацию работ,за его победу над бюрократами,которые мучили людей 20 лет. Этот добрый поступок войдет в историю села как символ мира и разума! Добра и любви ВАМ земляки !!!
светлана ГУД
светлана ГУД
НАКОНЕЦ СВЕРШИЛОСЬ!! БРАВО МЭРУ!!!
Любовь Бурак(Срибняк)
Любовь Бурак(Срибняк)
Былобы хорошо есиб всех там пропускали. С российскими паспортами пропускать не будут
Лидия Галактионова (Кипер)
Лидия Галактионова (Кипер)
СУПЕР БОЛЬШОЕ СПАСИБО МЕРУ СЕЛА ШЕРШЕНЕЦ ПРОДАНУ АЛЕКСАНДРУ МЕФОДЬЕВИЧУ И ВСЕМ КТО ПРИНИМАЛ УЧАСТИЕ В ОТКРЫТИИ ПУНКТА ПРОПУСКА
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
НЕ КУВЕРКАЙТЕ НАЗВАНИЕ СЕЛА. ОНО УЖЕ ПРИНЯЛО СВОЁ РОДНОЕ НАЗВАНИЕ ВАДАТУРКОВО. НЕ ВЫ ОДИН ЛОМАЕТЕ ЯЗЫК. СЕЙЧАС УЖЕ ПРОСТО.
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
ХОТЬ БЫ НЕ НАШЁЛСЯ СНОВА КАКОЙ ТО ..... ЧТО БЫ ОПЯТЬ ВСЁ ПЕРЕКРЫТЬ. СЛАВА БОГУ , ЧТО УЖЕ ПРОХОДИМОСТЬ И ПРОЕЗЖАЯ ДОРОГА ВОЗОБНОВИЛАСЬ. МОЛОДЦЫ. СПАСИБО!
Иван Вакарчук
Иван Вакарчук
Пока только на выходные,потому что Приднестровцы в будние дни не стоят.
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
Ольга Фёдорова(Гвоздицкая)
А ПЕШКОМ В БУДНИ МОЖНО ПРОХОДИТЬ? ТА ХОТЬ ПО ВЫХОДНЫМ, ПО МОЕМУ ЗА ПРИДНЕСТРОВЦАМИ НА ДОЛГО НЕ ЗАДЕРЖИТСЯ
Иван Вакарчук
Иван Вакарчук
нет
Ольга Продан
Ольга Продан
Александр Мефодьевич очень долго шёл к этому дню,спасибо,что его труд ценят!!!
Иван Вакарчук
Иван Вакарчук
Уже открыт проход и проезд каждый день с 6ти утра до 20ти вечера.
Виктор Сумашевский
Виктор Сумашевский
Дякую, Іване, за дивовижне відео, свого часу ми теж залюбки співали реве та стогне і без якогось підтексту -з любовью до Шевченко,ми були українці і не було потреби доказувати, що ми найкращі, ми були одна сім"я: рівні серед рівних, я навчався в Кайтанівській школі і мене годували безкоштовно, як і усіх шершенецьких, приятель у мене був кайтанівський-Микола Мельник, який мене захищав від вадатурківських, потім затоваришував з ними. Кордону не було, Приднестрів"є розмовляло українською мовою, родичі жили в Кайтанівці, весілля грали не зважаючи хто звідкіля. І оце врочисте відкриття- свято дружби, а де ж та сторона, де ваші радісні родичі, де їхня адміністрація, пісні про війну, тож батьківщина Порошенко, невже його земляки загрожують незалежній, а серед поганих шершенецьких придністровців виріс хороший президент для сусідньої країни? Лісня про Чорне море, Донбас та полонини у мене чомусь асоціюється з Кримом, який втік, "загарблений" Донбас з цвинтантарем на якому рядки сховищ людей яким жити та жити, з малюками, впевнений, якби батьки цих дітей були би у владі війни не було б, рядків 2014-2017 не було б і дехто не нажився б на війні. Полонини- мрія любих друзів-Угорщини, Румунії і, особливо, Польщі, яка згодна захищатися від Росії до останнього...українця. О така радість від урочистого відкриття місцевого переходу Шершенці-Вадатуркове. До речі, один промовець, звертаючись до прикордонників, чомусь вмовляв їх поважати і любити народ, здається, він мав на увазі владу, звертався російською, даремно, вони зараз балакають, начебто, як їм так ввижається, англійською.

Раскадровка

Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ.
Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ. Видео: Открытие пункта пропуска ШЕРШЕНЦЫ-ВАДУЛ ТУРКУЛУЙ.